Termeni si conditii

Termeni si conditii
Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Filmari Profesionale Gaesti ( foto-silviu.ro) isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o notificare prealabila.
A. INFORMATII PERSONALE
Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Prin folosire siteului sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestuia. Filmari Profesionale Gaesti ( foto-silviu.ro) nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului. Site-ul foto-silviu.ro este operat de compania PFA ION SILVIU DANIEL, CUI: 38697593 , inregistrata la Registrul Comertului F15/74/16.01.2018,  Sediul Social: Str. N. Titulescu, bl.24, scara A, Etaj 3, Ap.9,Oras Gaesti, Judetul Dambovita.
B. SECURITATEA DATELOR PERSONALE
Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre Filmari Profesionale Gaesti ( foto-silviu.ro) pentru a va confirma comenzile, pentru facturare, informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare. Datele personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii. Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale.
Singurele entitati care au acces la datele utilizatorilor acestui site sunt reprezentantii legali ai Filmari Profesionale Gaesti ( foto-silviu.ro), agentiile sau furnizorii cu care colaboram in baza unor contracte ce includ clauze de confidentialitate si, in cazuri exceptionale si doar pe baza unor cereri oficiale, institutiile publice care aplica legea in România. Singurele date despre utilizatorii acestui site, la care terte parti au acces, sunt agregate și anonimizate astfel incat utilizatorii nu pot fi identificati.
Filmari Profesionale Gaesti ( foto-silviu.ro) se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, si sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale daca utilizarea lor nu este in conformitate cu Legea nr. 677/2001. Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu vor fi transferate sau stocate pe serverul nostru.
In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem prin introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.
PROTECTIA DATELOR DUMNEAVOASTRA
Scopul nostru, in ceea ce priveste social media, este unul educational, iar noile reguli de protectie a datelor cu caracter personal (GDPR) fac parte din acest context. Prin urmare, iti promitem ca siguranta datelor dumneavoastra este o prioritate pentru noi si ca folosim aceste date pentru unicul scop de a va oferi o experientă personalizata atat pe site-ul nostru, cat si pe platformele online pe care ne promovam produsele si serviciile (Facebook, Instagram și Google).
CUM FOLOSIM DATELE DUMNEAVOASTRA
Folosim datele dumneavoastra doar daca avem acordul dumneavoastra, in mai multe feluri, in functie de natura lor. Mai jos veti gasi detaliat toate tipurile de date pe care le colectam si cum le folosim ulterior:
ADRESA DE EMAIL
In cazul în care ne-ati furnizat Adresa dvs. de email, o vom folosi pentru a va trimite emailuri de informare cu privire la produsele și serviciile noastre, dar si la articolele si resursele pe care le publicam periodic pe site.
PRENUMELE ȘI NUMELE
In cazul in care ne-ati furnizat Prenumele și Numele dvs., folosim aceste date pentru a personaliza email-urile pe care le primiti de la noi. Platforma pe care o folosim pentru email marketing (Mailchimp), ne permite personalizarea pe baza datelor furnizate de abonati; De asemenea, acolo unde e cazul, folosim aceste date pentru a încheia contractul care stabileste participarea dvs., sau a unuia dintre angajatii dvs., la unul sau mai multe dintre workshop-urile noastre, pentru facturare.
NUMARUL DE TELEFON
In cazul in care ne-ati furnizat Numarul de Telefon, folosim aceste date pentru a va putea contacta rapid, in cazul in care participati la evenimentele noastre, in scopul informarii cu privire la locurile de desfasurare a acestor evenimente sau la modificarile de ultim moment in programul evenimentelor;
NUMELE COMPANIEI
In cazul in care ne-ati furnizat numele companiei pentru care lucrati, sau pe care o administrati, folosim aceste date pentru a incheia contractul care stabileste participarea dvs., sau a unuia dintre angajații companiei, la unul sau mai multe dintre evenimentele noastre sau pentru facturare.
DATELE DE FACTURARE
In cazul in care ne-ati furnizat datele de facturare (CNP, CUI, Numarul de Inregistrare la Registrul Comertului, Adresa Sediului Firmei, Contul Bancar, Numele Bancii, Numele Reprezentantului Legal, Functia Reprezentantului Legal, Seria si Numarul Cartii de Identitate), folosim aceste date pentru a incheia contractul care stabileste participarea dvs., sau a unuia dintre angajatii dvs., la unul sau mai multe dintre evenimentele noastre;
DATELE DESPRE BROWSER/IP/DISPOZITIV
In cazul in care ati fost de acord sa colectam detaliile despre Browser, IP, Dispozitiv, folosim aceste date pentru a determina cum folositi site-ul nostru, scopul fiind sa facem schimbarile necesare pentru ca tu sa gasesiti mai usor informatiile pe care le cautati; de asemenea, pentru ca folosim o platforma e-commerce adresa de IP ne poate ajuta in eventualitatea unor cazuri de frauda, daca institutiile responsabile vor solicita aceste date;
CONCLUZIE
Am luat toate masurile tehnice pentru ca dvs. sa nu fiti obligat(a) sa ne furnizati niciun fel de date (totul e optional), dar e bine sa stiti ca fara ele e posibil ca anumite parti din site sa nu functioneze corect, sa nu putem colabora, sau sa nu va putem anunta cu privire la serviciile noastre de care ati putea fi interesat.
PARTAJAREA DATELOR PERSONALE
Nu am vandut, nu vindem si nu vom vinde niciodata datele dvs. catre terte parti. Oferim servicii care se bazeaza pe increderea clientilor si a potentialilor clienti, iar siguranta datelor personale este esentiala in acest proces. Singurele entitati care au acces la datele utilizatorilor acestui website sunt agentiile sau furnizorii cu care colaboram in baza unor contracte ce contin clauze de confidentialitate, fara de care nu ne-am putea desfasura activitatea si, in cazuri exceptionale si doar pe baza unor cereri oficiale, institutiile publice care aplica legea in România. Singurele date despre utilizatorii acestui site, la care terte parti au acces, sunt agregate și anonimizate – pe baza carora utilizatorii nu pot fi identificati.
COMUNICARILE COMERCIALE SI MESAJELE DE MARKETING
In cazul in care avem acordul dvs (v-ati abonat la newsletter-ul Filmari Profesionale Gaesti, foto-silviu.ro), va vom trimite, prin email, mesaje de marketing cu scopul de a te informa despre evenimentele pe care urmeaza sa le organizam, despre articolele nou-publicate pe acest site si despre articole utile publicate pe alte site-uri de pe internet.
Va puteti dezabona de la newsletter in orice moment, folosind una dintre metodele de mai jos:
Prin click pe link-ul de dezabonare din orice newsletter primit deja de la noi;
Prin trimiterea unui email către noi, la adresa contact@foto-silviu.ro  in care sa solicitati dezabonarea.
In oricare dintre cele două situatii, ne vom asigura ca nu veti mai primi mesajele noastre de marketing prin email. Orice solicitare in acest sens va fi rezolvata in maximum 48h de la primire.
ADRESAREA UTILIZATORILOR PRIN CAMPANII SAU MESAJE DE PUBLICITATE ONLINE
Desfasuram campanii de publicitate online pentru a va informa despre produsele si serviciile pe care le oferim sau despre articolele publicate pe acest site.
In acest context folosim două retele de publicitate – Facebook, Instagram si Google, precum si mai multe tehnici de adresare a utilizatorilor in cadrul campaniilor –  pe baza datelor demografice (sex, varsta, repartizare geografica, proximitate), sau  a intereselor – aceste informatii fiind puse la dispozitia noastra de catre retelele amintite mai sus.
De multe ori, reclamele noastre, pe care le vedeti pe alte site-uri, sunt afisate pe baza informatiilor pe care noi le avem despre dvs. (de exemplu, cand vizitati sau va inscrieti pe pagina unui eveniment de pe site-ul nostru, veti fi adresat apoi, pe Facebook sau în reteaua de parteneri Google, cu reclama la evenimentul respectiv sau la alte produse/ servicii auxiliare).
INFORMATII DESPRE CARDUL DVS. DE CREDIT
Filmari Profesionale Gaesti ( foto-silviu.ro) nu colecteaza informatii despre cardurile de debit sau credit (numar, adresa, cod de securitate – CVV2, etc).
DREPTURILE DVS. CU PRIVRE LA COLECTAREA SI PRELUCRAREA DATELOR
Dreptul de a fi informat cu privire la cum sunt colectate si folosite datele dvs.
Dreptul de a accesa datele pe care le avem despre dvs.
Dreptul de a cere rectificarea datelor pe care le avem despre dvs.
Dreptul de a solicita stergerea datelor pe care le avem despre dvs.
Dreptul de a solicita oprirea trimiterii de mesaje de marketing catre dvs.
Dreptul de a solicita trimiterea datelor dvs. personale catre tine sau catre un alt operator.
Dreptul de a depune o plangere, cu referire la folosirea datelor dvs., catre organele abilitate.
Drepturile de mai sus nu sunt absolute și există excepții. Pentru orice întrebări în acest context, va rugam sa ne trimiti un email la adresa contact@foto-silviu.ro
C. COPYRIGHT 
Intregul continut al site-ului www.foto-silviu.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea PFA ION SILVIU DANIEL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul proprietarilor drepturilor de autor a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
D. DESCRIEREA PRODUSELOR
Produsele, anume taxa de participare pentru pentru workshopurile Filmari Profesionale Gaesti ( foto-silviu.ro), respectiv preseturile Lightroom si Photoshop comercializate pe acest website, sunt oferite dupa cum sunt prezentate si in limita stocului disponibil. Vizitatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc. Filmari Profesionale Gaesti ( foto-silviu.ro) nu poate garanta disponibilitatea produselor prezentate dar va informa cumparatorii cu privire la acest aspect. Filmari Profesionale Gaesti ( foto-silviu.ro) va informa consumatorul despre indisponibilitatea produselor, iar sumele pe care consumatorul le-a platit in contul produselor sau serviciilor indisponibile vor fi rambursate de catre Filmari Profesionale Gaesti ( foto-silviu.ro) in cel mai scurt timp, dar nu mai tarziu de 30 de zile, in cazul in care Filmari Profesionale Gaesti ( foto-silviu.ro) nu poate onora comanda. Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu. Filmari Profesionale Gaesti ( foto-silviu.ro) isi rezerva dreptul sa modifice descrierea produsului fara o notificare prealabila.
E. PRETURI
Preturile prezentate sunt fara TVA, PFA ION SILVIU DANIEL, nefiind platitoar de TVA. Produsele cumparate prin intermediul acestui site, nu pot fi recomercializate, nu sunt transferabile (cu exceptia workshopurilor) si valoarea acestuia nu poate fi returnata, exceptand cazurile in care este specificat acest lucru. Filmari Profesionale Gaesti ( foto-silviu.ro) isi rezerva dreptul sa limiteze achizitionarea produsului la maxim 1 produs de persoana. Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei.
F. LIVRAREA PRODUSELOR
Filmari Profesionale Gaesti ( foto-silviu.ro) isi rezerva dreptul sa efectueze validarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea telefonica a clientilor. Dupa achitarea pretului serviciilor sau produselor , anume taxa de participare pentru workshop-urile Filmari Profesionale Gaesti ( foto-silviu.ro) Filmari Profesionale Gaesti ( foto-silviu.ro) sau taxa pentru preseturile Lightroom si Photoshop, si confirmarea de plata, primiti dreptul de participare la evenimentul sau evenimentele alese iar in cazul preseturilor veti primii un e-mail care contine un link de descarcare pentru acestea.Prin lansarea unei comenzi (electronic) prin intermediul magazinului nostru online www.ocphotography.ro/preturi.html, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare prin care vanzatorul isi desfasoara operatiunile (electronic sau telefonic).
O comanda este compusa din urmatoarele:
– bunuri sau servicii regasite in oferta online mai sus mentionat
– mentiuni clare cu privire la datele de facturare, livrare precum si alte mentiuni speciale
– specificatiile cumparatorului
Lansarea unei comenzi (electronic) nu presupune si confirmarea comenzii si a contractului.
Etapele lansarii unei comenzi sunt urmatoarele:
– inregistrarea unei comenzi
– plata online prin procesatorul de plati online MobilPay si confirmarea platii.
– confirmarea unei comenzi se face dupa confirmarea platii. Aceasta confirmare se face doar de catre reprezentantii Filmari Profesionale Gaesti ( foto-silviu.ro), telefonic sau electronic (prin e-mail)
– in cazul produselor de tip software (preseturi, action-uri, template-uri) acestea vor putea fi descarcate imediat dupa confirmarea platii. Confirmare comenzii este necesara doar in cazul worksho-urilor organizate de Filmari Profesionale Gaesti ( foto-silviu.ro).
Produsele aflate in oferta magazinului online www.foto-silviu.ro/preturi.html se pot vinde numai in baza unei comenzi. Comanda se va procesa conform pasilor mai sus mentionati. O comanda neconfirmata nu presupune o rezervare a produselor. Comenzile vor fi onorate in ordinea cronologica in care au fost inregistrate in baza de date.
G. PLATA SERVICIILOR SI PRODUSELOR
Plata serviciului comandat, se va efectua in avans online prin intermediul cardului bancar. Plata in avans se poate realiza si prin ordin de plata. Dovada platii trebuie trimisa catre Filmari Profesionale Gaesti ( foto-silviu.ro) la adresa de e-mail contact@foto-silviu.ro. Daca in termen de 7 zile de la dat plasarii comenzii nu primim dovada achitarii prin transfer bancar, comanda este anulata automat. In cazul in care plata se face online, prin intermediul cardului de credit/debit, este necesar sa completati un formular corespunzator. Daca tranzactia prin card este reusita, urmatorul ecran va ofera informatiile relevante pentru comanda.
H. POLITICA DE RETUR
Valoarea produselor si a serviciilor achizitionate de pe siteul www.foto-silviu.ro este nereturnabila.
I. COOKIES
Acest site foloseste cookies.
PFA ION SILVIU DANIEL, prin site-ul www.foto-silviu.ro, foloseste diverse tehnologii de tip cookie pentru a colecta, stoca si prelucra informatii atunci cand accesati acest site. Cookie (“browser cookie” sau “HTTP cookie”) este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care este stocat pe orice terminal cu acces la internet (computer, telefon mobil, tableta etc.) si este instalat prin solicitara emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome). “Cookie”-urile nu contin programe software, virusi sau spyware si nu pot accesa informatiile de pe hard drive-ul utilizatorului. Cookie-urile nu solicita informatii cu caracter personal si nu identifica personal utilizatorii de internet. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
J. LITIGII
Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Romania. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.